Intrebari frecvente

Livrarea se face prin Fan Courier la adresa mentionata in comanda, costurile fiind suportate de client. Pentru comenzi cu valori mai mari de 200 RON transportul este gratuit oriunde in tara. Comanda va fi livrata in maxim 3 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.

Dupa inregistrarea comenzii vei primi confirmarea pe email. Ulterior poti afla statusul comenzii tale in cont in “Istoric Comenzi”.

Daca statusul comenzii este “In curs de procesare” te rog sa ne contactezi de luni pana vineri intre 08:00 – 16:30 la numarul de telefon sau pe email la contact@autointerior.ro in maxim 3 ore de la inregistrarea comenzii. Daca comanda a fost deja preluata, aceasta nu mai poate fi anulata.

Poti afla statusul comenzii tale in cont in “Istoric Comenzi”. Daca statusul comenzii este “In curs de procesare” te rog sa ne contactezi de luni pana vineri intre 08:00 – 16:30 la numarul de telefon 0374 081 001 sau pe email la contact@autointerior.ro in maxim 3 ore de la inregistrarea comenzii. Daca statusul comenzii este “Comanda preluata” aceasta nu mai poate suferi nici o modificare in ceea ce priveste produsele, insa poate fi solicitata modificarea adresei de livrare.

Aveti 2 optiuni: 1-Autentificati-va in contul autointerior.ro, iar in puteti vizualiza statusul comenzii. 2-Primiti confirmare detaliata pe e-mail la fiecare schimbare de status.

Activarea contului se face in scurt timp de la inregistrare, dupa ce datele furnizate au fost verificate de unul din operatorii nostri. Dupa activare vei primi un mesaj de confirmare. Activarea contului se face automat printr-un email de verificare.

Mergi la INREGISTRARE si completeaza formularul afisat. Dupa inregistrare vei primi un email de confirmare.

Mergi la AUTENTIFICARE si introdu adresa de email cu care te-ai inregistrat si parola aleasa.

Mergi la AUTENTIFICARE si acceseaza “Ai uitat parola?”. Introdu adresa de email cu care te-ai inregistrat pentru a primi toate instructiunile de resetare a parolei.